Οι άνθρωποι

Αθανάσιος Βάμβακας

Ο Αθανάσιος εργαζόταν τα τελευταία 15 χρόνια πριν συνιδρύσει την Ether για οργανισμούς όπως τις Microsoft και Hewlett Packard, προσφέροντας λύσεις για τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά. Είναι απόφοιτος με διάκριση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο με διάκριση στην Ασφάλεια Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και ένα Professional MBA από το Ελληνο-Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο. Στην Ether ασχολείται με την διαχείριση της εταιρίας και την επιτυχημένη εφαρμογή των λύσεων της.

Πανέτας Γιώργος

Ο Γιώργος Πανέτας είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακές σπουδές στα Logistics και Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Εργάστηκε για 7 χρόνια ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων στις εταιρίες ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και KANTOR. Από τον Ιανουάριο του 2009 είναι μέτοχος και Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρίας Ether.

Βαγγέλης Μαρκάκης 

Ο Ευάγγελος Μαρκάκης έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός στο τμήμα Μηχανολόγων Αεροναυπηγών Μηχανικών της πολυτεχνικής σχολής του πανεπιστημίου Πατρών. Ο Ευάγγελος εργάστηκε σε πολυεθνικό όμιλο ως διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης και υπεύθυνος των δραστηριοτήτων της εταιρίας. Το 2007, συνίδρυσε την Ether, στην οποία σήμερα κατέχει τη θέση του διευθυντή επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Κωνσταντίνος Τσίρμπας

Τεχνικός Διευθυντής της εταιρίας. Υπεύθυνος για την έγκαιρη και ολοκληρωμένη παράδοση των έργων της εταιρίας. Απόφοιτος της σχολής Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος διδακτορικού τίτλου από την ίδια σχολή.

Ιωάννης Βαρβουλέτος

Ο Ιωάννης Βαρβουλέτος εργάζεται στην Ether από τον Ιούνιο του 2012 στο Χρηματοοικονομικό και Λογιστικό Τμήμα. Είναι Λογιστής Φοροτεχνικός, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και  έχει εργασθεί στον Τραπεζικό Τομέα για 3 χρόνια στους ομίλους EFG EUROBANK και MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ BANK. Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στα Λογιστικά - Χρηματοοικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).